Tipos Extraliga

Vyvrcholenie hokejového Kaufland Winter Classic Games 2019 bude vypredané zrejme už do Vianoc!

LogoNecelé dva mesiace pred začiatkom Kaufland Winter Classic Games 2019 hlásia organizátori jedinečnej hokejovej akcie, ktorá sa odohrá pod holým nebom na štadióne VŠC Dukla v Banskej Bystrici, spokojnosť s predajom vstupeniek.

Metropola stredného Slovenska zažije už na budúci rok podujatie, aké sa v našej krajine ešte nikdy predtým neorganizovalo. V meste pod Urpínom sa prvýkrát v histórii uskutoční hokejový zápas pod otvoreným nebom. Kaufland Winter Classic Games 2019 sľubuje zážitok pre divákov, ale aj samotných hráčov, a to všetko už na začiatku februára v Banskej Bystrici. Dvojdňová športová slávnosť bude pozostávať zo sobotného Súboja legiend (2. február od 16.00 hod.), ktorý bude obohatený aj o doposiaľ nevídané súťaže zručností v prítomnosti nezabudnuteľných postáv nášho hokeja. Absolútnym vyvrcholením Kaufland Winter Classic Games 2019 bude v nedeľu (3. februára o 14.00 hod.) oficiálny zápas Tipsport Ligy HC ‘05 iClinic Banská Bystrica vs. HKM Zvolen. 

Vstupenky na Kaufland Winter Classic Games 2019 sú v predaji už od začiatku novembra 2018 prostredníctvom dvoch oficiálnych predajcov – spoločností Predpredaj.sk a Ticketportal. „Viac ako 1200 permanentkárov zo Zvolena i Banskej Bystrice využilo 50 percentnú zľavu z ceny lístka, na ktorú mali nárok do konca minulého mesiaca. Po ukončení možnosti uplatnenia zľavy sme uvoľnili do predaja posledné vstupenky na státie v sektoroch, ktoré majú najlepšiu výhľadovú pozíciu smerom k ľadovej ploche. V priebehu niekoľkých dní očakávame, že lokálne derby bude v predstihu definitívne vypredané,“ skonštatoval na margo výnimočného pohronského derby stretnutia Banská Bystrica vs. Zvolen riaditeľ Pro-Hokeja Richard Lintner.

Hoci zostáva Súboj legiend v rámci Kaufland Winter Classic Games 2019 stále zahalený rúškom tajomstva, dopyt je aj po lístkoch na netradičnú exhibíciu. „Napriek tomu, že sme zatiaľ neprezradili zostavu oboch tímov, podobu jedinečných súťaží i ďalšie špeciálne prekvapenia, fanúšikovia príliš neváhajú a vopred si zabezpečujú vstupenky aj na túto hokejovú šou. Očakávame, že dopyt ešte výraznejšie vzrastie krátko po tom, čo odtajníme hviezdami nabitý menoslov a formu v skutku originálnych súťaží,“ povedal Lintner.

Kapacita hľadiska štadióna VŠC Dukla v Banskej Bystrici bude na Kaufland Winter Classic Games dovedna 7 500 miest. K lístkom na sedenie i na státie sa dostanú fanúšikovia aj naďalej prostredníctvom oficiálnych predajcov, spoločností Ticketportal a Predpredaj.sk. Dostupné sú za jednotnú cenu 18 eur na deň. „V prípade, že budú vstupenky u jedného z predajcov vypredané, stále bude existovať reálna šanca si zakúpiť lístok u nášho druhého oficiálneho predajcu,“ poslal fanúšikom návod na nákup Richard Lintner.

Kaufland Winter Classic Games 2019

  • štadión: VŠC Dukla v Banskej Bystrici
  • kapacita na Winter Classic: 7 500 divákov
  • sobota 2. februára 2019 o 16.00 hod.: Súboj legiend
  • nedeľa 3. februára 2019 o 14.00 hod.: HC ‘05 iClinic Banská Bystrica vs. HKM Zvolen
  • jednotná cena vstupenky (na jeden deň): 18 eur
  • predajcovia lístkov: Predpredaj.sk a Ticketportal
Komentáre
Odoslať

Pavol Švantner


Publikované: 4.12.2018 12:24