Kaufland Cup

Vstupenky na Vianočný Kaufland Cup sú v predaji, Šatan: Chceme zložiť atraktívny tím

Kaufland CupSlovenská hokejová reprezentácia zakončí mimoriadne úspešný rok 2022 domácim turnajom v Bratislave. V rámci podujatia Vianočný Kaufland Cup odohrá dva medzištátne duely, najskôr vo štvrtok 15. decembra proti Nórsku a o dva dni neskôr proti Lotyšsku. Cieľom vedenia národného tímu je zložiť silný a atraktívny tím na čele s bronzovými olympijskými medailistami Petrom Cehlárikom a Marekom Hrivíkom. Vstupenky na podujatie sú už v predaji v sieti Ticketportal.

Slovenská hokejová reprezentácia bola v decembrovom asociačnom termíne tradičným účastníkom predvianočného turnaja vo Švajčiarsku. Keďže Helvéti sa v sezóne 2022/23 po vyradení Ruska z dôvodu vojenskej intervencie na Ukrajine stali súčasťou prestížneho seriálu Euro Hockey Tour v spoločnosti Čechov, Fínov a Švédov, Slováci museli hľadať náhradný program. Výsledkom je Vianočný Kaufland Cup, ktorého ďalšími účastníkmi budú reprezentácie Nórska a Lotyšska, mužstvá z elitnej kategórie majstrovstiev sveta.

„Našou snahou je zložiť silný a atraktívny tím, ktorého cieľom bude vyhrať oba zápasy a ovládnuť turnaj pred domácimi fanúšikmi. Preto sme sa rozhodli pozvať aj Petra Cehlárika či Mareka Hrivíka. Veríme, že sa k nim pripoja ďalší skúsení hráči, ktorí prídu na domáce podujatie a potešia slovenských priaznivcov,“ vraví generálny manažér slovenskej reprezentácie Miroslav Šatan. Na margo obsadenia turnaja dodáva: „Nóri aj Lotyši dozaista prídu na Slovensku s najsilnejšími možnými výbermi. Očakávame kvalitné a divácky atraktívne medzinárodné konfrontácie.“

Hoci sa Kaufland Cup v roku 2022 už uskutočnil v apríli v Žiline – slovenskí hokejisti ho vyhrali po výsledkoch 4:5 sn s Nórskom a 2:0 s Francúzskom – vďaka vianočnému motívu nadobudla myšlienka zorganizovať ho opäť nový rozmer. „Sme radi, že zväz prišiel s nápadom aj ponukou usporiadať síce neplánovaný, ale o to osobitejší Kaufland Cup, a radi sme sa k tejto myšlienke pridali. Pozývame fanúšikov na všetky zápasy a veríme, že našim reprezentantom pripravia skvelé domáce prostredie,“ želá si Martin Gärtner, vedúci oblasti marketingu spoločnosti Kaufland, generálneho partnera slovenského hokeja.

Slováci otvoria účinkovanie na turnaji vo štvrtok 15. decembra od 18.00 h proti Nórsku. O deň neskôr si od 17.00 zmerajú sily Nóri s Lotyšmi a v záverečnom hracom dni v sobotu 17. decembra nastúpia zverenci trénera Craiga Ramsayho od 13.00 proti Lotyšsku.

Na oba slovenské zápasy v priestoroch bratislavského Zimného štadióna Ondreja Nepelu – TIPOS arény si fanúšikovia môžu zakúpiť lístky v troch cenových kategóriách. Najlacnejší lístok do sektorov v rohoch klziska a za bránkou (na mapke pod textom vyznačené červenou farbou) je v hodnote 15 eur, v strednej kategórii (sektory vyznačené zelenou farbou) stojí 19 eur a v najdrahšej kategórii (sektory vyznačené modrou farbou) 24 eur. Imobilný fanúšik si za lístok s bezplatným vstupom pre sprievod zaplatí 5 eur. Na piatkový zápas medzi Nórskom a Lotyšskom sú k dispozícii iba lístky do spodnej časti štadióna po obvode v sektoroch A1 až A12 za jednotnú cenu 5 eur.

Predaj je obmedzený na maximálne štyri lístky na jeden registračný mail v sieti Ticketportal. Rovnaké obmedzenie platí aj na nákup v kamenných predajniach. Povinnosť zakúpiť si vstupenku platí aj pre deti do 6 rokov. Vstup do hľadiska bude pre všetkých fanúšikov otvorený jednu hodinu pred začiatkom stretnutia.

 

PROGRAM VIANOČNÉHO KAUFLAND CUPU 2022

ŠTVRTOK 15. DECEMBRA

18.00 Slovensko – Nórsko

PIATOK 16. DECEMBRA

17.00 Nórsko – Lotyšsko

SOBOTA 17. DECEMBRA

13.00 Slovensko – Lotyšsko

Komentáre
Odoslať

Pavol Švantner


Publikované: 14.11.2022 11:31