MS 2023

SZĽH spúšťa predaj lístkov na prípravný trojzápas, v Trenčíne ponúka balíkovú vstupenku

PrípravaSlovenský zväz ľadového hokeja spúšťa predaj vstupeniek na tri domáce zápasy v rámci prípravy na majstrovstvá sveta vo Fínsku a Lotyšsku. Dvakrát sa národný tím predstaví v Trenčíne, kde budú jeho súpermi Nemecko (29. apríla o 14.30 h) a Rakúsko (6. mája o 16.00 h), raz proti Nemcom nastúpi aj v Žiline (28. apríla o 17.30 h). Cena vstupeniek v sieti Ticketportal sa na všetky tri duely pohybuje rovnako od 10 eur do 17 eur. Fanúšikom, ktorí sa chystajú na oba zápasy do Trenčína, ponúka SZĽH možnosť balíkovej vstupenky za zvýhodnenú cenu. 

Dvojzápas s Nemeckom sa uskutoční v treťom týždni oficiálnej prípravy slovenskej hokejovej reprezentácie na MS po vonkajších dvojzápasoch vo Švajčiarsku a Česku. Najskôr sa zverenci trénera Craiga Ramsayho predstavia v piatok 28. apríla od 17.30 h v Žiline, o deň neskôr nastúpia už od 14.30 h aj na zrekonštruovanom Zimnom štadióne Pavla Demitru v Trenčíne. Pod Čákovým hradom sa predstavia opätovne aj v sobotu 6. mája od 16.00 h v súboji proti Rakúsku

„Sme radi, že sa trikrát v rámci prípravy na majstrovstvá sveta predstavíme pred našimi fanúšikmi. Majú skvelú príležitosť prísť a vidieť nás v akcii. Chcel by som všetkých pozvať, aby prišli do Trenčína aj do Žiliny. Verím, že všetky tri zápasy budú vypredané a bude nás hnať dopredu skvelá atmosféra domáceho prostredia. Oficiálna príprava na svetový šampionát sa čoskoro začne, veľmi sa tešíme,“ povedal na margo troch domácich prípravných vystúpení hlavný tréner slovenskej reprezentácie Craig Ramsay.  

Ceny vstupeniek sú pre oba duely rovnaké. Najlacnejšia štvrtá kategória (státie) stojí 10 eur, ďalšie sú odstupňované podľa kvality sedenia a výhľadu v jednotlivých sektoroch na oboch zimných štadiónoch v cenách po 12, 15 a 17 eur. Imobilný fanúšik zaplatí 5 eur, jeho sprievod má vstup zdarma. Pre priaznivcov, ktorí majú záujem navštíviť oba zápasy v Trenčíne, pripravil SZĽH aj výhodnejšiu balíkovú vstupenku. Jej cena sa v rámci spomínaných štyroch kategórií pohybuje od 18 eur (státie) do 30 eur (najlepšie miesta na sedenie). V rámci balíkovej vstupenky do Trenčíne obdrží fanúšik dve rôzne vstupenky – jedna bude platiť výlučne na duel s Nemeckom a druhá na stretnutie proti Rakúsku. Imobilný fanúšik zaplatí za balíkovú vstupenku do Trenčína 10 eur, jeho sprievod má vstup zdarma.    

Na duely v Trenčíne a Žiline poskytuje SZĽH záujemcom o vstupenky aj nasledovné zľavy:

  • Zľava 20 % pre dôchodcov po predložení senior karty v predajných miestach siete Ticketportal
  • Deti do 3 rokov vstup zdarma bez nároku na sedadlo
  • Držitelia preukazov ISIC, ITIC a EURO26 majú nárok na zľavu zo vstupného vo výške 20% po preukázaní sa príslušným preukazom. Zľava sa uplatňuje v košíku a pre uplatnenie zľavy je potrebné zvoliť možnosť "Využiť zľavu"
  • Imobilný 5€ + sprievod zadarmo
  • Vstupenky pre imobilných + sprievod môžete objednať na e-mailovej adrese: help@ticketportal.sk

 

VSTUPENKY NA DUEL SLOVENSKO – NEMECKO V ŽILINE (28. APRÍLA O 17.30 H)

VSTUPENKY NA DUEL SLOVENSKO – NEMECKO V TRENČÍNE (29. APRÍLA O 14.30 H)

VSTUPENKY NA DUEL SLOVENSKO – RAKÚSKO V TRENČÍNE (6. MÁJA O 16.00 H)

Komentáre
Odoslať

Pavol Švantner


Publikované: 30.3.2023 13:49