hockey-LIVE

Populárne bonusy stávkovej kancelárie 22Bet

Stávková kancelária 22Bet je veľmi mladý operátor na trhu interaktívnych športových stávok. Kancelária sa objavila vo Veľkej Británii v roku 2018 a odvtedy sa snaží nájsť svoje miesto v modernom stávkovaní. Hlavným koníčkom tejto stávkovej kancelárie je najširší zoznam podujatí v rôznych športoch.

V snahe zvýšiť svoju popularitu na vyššiu úroveň ponúka stávková kancelária 22bet originálny bonusový formát.

Hlavným zameraním bonusového programu je podporiť aktivitu hráčov. Hlavné bonusové ponuky v súčasnosti v kancelárii sú:

  • Uvítací bonus 100 % z prvého vkladu. Stačí doplniť účet o minimálnu sumu. Poskytnuté prostriedky musíte získať späť 10-krát stávkami s koeficientom minimálne 1,5.

  • Bonus pre klienta za dlhú neúspešnú sériu stávok. Podstata návrhu je nasledovná. Kancelária poskytuje hráčom, ktorí majú za sebou dlhú sériu neúspechov, body. Za každú prehratú stávku od 2€ a vyššie získava klient 3000 bodov, za stávky od 5€ je bonus 6000 bodov, za prehraté stávky od 10€ sa udeľuje už 10-tisíc bodov. Následne je možné body vymeniť za voľné stávky, za hodnotné ceny.

  • Cashback vo výške 0,3 % z výšky prehratých stávok za týždeň. Stávková kancelária vracia časť stratených prostriedkov raz týždenne. Minimálna výška vrátenia peňazí je 5 €. Maximálna možná výška cashbacku je 5 000 €. Cashback sa vzťahuje na stávky uzatvorené s kurzom minimálne 1,5.

  • Expres dňa. Stávková kancelária zverejňuje každý týždeň bonusové expresné stávky v rade. Výberom jedného z dvoch akumulátorov hráč získa koeficient zvýšený o 1,1.

  • Lotéria. Stávková kancelária 22 Bet pravidelne organizuje akcie s hodnotnými cenami. Hlavnou podmienkou účasti v akcii je aktívne stávkovanie a pravidelné dopĺňanie účtu. Za každé doplnenie hráč dostáva výherné lístky, ktoré sa následne zúčastňujú žrebovania.

  • Narodeninový bonus. Každý klient v deň svojich narodenín dostane od kancelárie 500 bonusových bodov.

Zvážte najobľúbenejšie z bonusov:

Perfektný začiatok s 22bet: 100 % vkladu až do 122 EUR

Všetci noví zákazníci 22bet po vložení aspoň 1 eura automaticky získajú bonus, ktorý sa rovná 100 % sumy vkladu.

Každý užívateľ dostane len 1 bonus a to len za 1. vklad (tradičné široké obmedzenie - na registračnú adresu, telefónne číslo, bankovú kartu, e-mail a pod.). Rovná sa doplňovacej sume (ak je nad 1 euro, ale nie viac ako „strop“ 122 eur.

Na získanie bonusu budete najskôr potrebovať:

  • Zaregistrujte sa na stránke 22bet-sk.com a vyplňte všetky polia s osobnými údajmi vo svojom účte.

  • Vykonajte prvý vklad na svoj účet, minimálne 1 Euro.

Výhra je pripísaná automaticky ihneď po prvom vklade – klientovi stačí vybrať si účet, na ktorý mu bude „priložená“ určená suma. Všetky bonusy môžete odmietnuť aj kliknutím na príslušné zaškrtávacie políčko vo svojom účte.

Pre zaručený príjem bonusu odporúčame uviesť bonusový kód.

Ak chcete úspešne vybrať prostriedky z vášho herného účtu, musíte bonus vsadiť. Podľa pravidiel akcie sa bonusové prostriedky prevedú na účet na uzatváranie stávok na športové podujatia. A podľa pravidiel stávkovanie znamená staviť na sumu, ktorá je päťnásobkom sumy bonusu, prostredníctvom prednosti. Táto multi-stávka musí obsahovať minimálne 3 udalosti s individuálnym kurzom minimálne 1,4. Až po vyrovnaní všetkých kvalifikačných stávok sa „stávkovanie“ započíta.

Bonusy pre registrovaných klientov

1. „Friday Reload“ – pre športové stávkovanie vám umožňuje zvýšiť vlastný zostatok na stávkovanie prostredníctvom bonusu, ktorý môže dosiahnuť 100 eur. Ak chcete získať bonus „Piatok dobíjania“, musíte staviť v posledný pracovný deň v týždni – to vám umožní získať až 100 % sumy, ktorá potvrdzuje vašu predpoveď.

2. Týždenný dostih od 22bet – Spoločnosť ponúka uzatváranie stávok do slotov a účasť na týždenných dostihoch. Na konci týždňa dostane 50 najlepších hráčov v rebríčku ceny. Účastník musí hrať na ľubovoľných hracích automatoch v sekcii „Casino“ a body mu budú pripísané automaticky (1 euro – 100 bodov). 50 najaktívnejších dostane ceny na konci týždňa. Celkový výherný fond je 5-tisíc eur.

3. „Týždenný rabat“ – Akcia vám umožňuje získať týždenný vklad – 0,3 % zo sumy všetkých športových stávok. Hráč jednoducho potrebuje staviť na šport. Kancelária každý týždeň vypočítava celkovú sumu stávok s jedným obmedzením: stávková kancelária pri výpočte za posledný týždeň zohľadňuje stávku na športové podujatie s koeficientom minimálne 1,5. „Predchádzajúci týždeň“ znamená od pondelka 0-00 do nedele 23:59:59 GMT+7. V tomto prípade zľava nemôže byť nižšia ako 1 a vyššia ako 1000 eur.

Komentáre
Odoslať

Pavol Švantner


Publikované: 16.2.2023 07:33