hockey-LIVE

Stávky na karanténu: ako vsádzať na hokej?

Hokej a COVIDHokej je jedným z najznámejších športovísk s množstvom fanúšikov po celom svete. Počas karantény vyhlásenej v dôsledku závažných účinkov COVID-19 boli všetky plánované zápasy zrušené. Hoci sa tento šport v súčasnosti postupne zotavuje.

Online kasíno agregátor je súhrnné, funkčne bohaté riešenie na začatie podnikania v online a mobilnom kasíne hrací automaty zdarma ovoce.

Aké sú výhody agregátora hier?

  1. Stovky najznámejších a najmodernejších hier zhromaždených na jednom mieste;
  2. jediná integrácia API, ktorá vám umožní otvoriť prístup k miliónu hier;
  3. veľký výber bonusov, pretože je k dispozícii široká škála hier a stávok;
  4. jedna podporná služba, ktorá uľahčuje vyhľadávanie pomoci.

Preto je agregátor hier životaschopnou ponukou a nákladovo efektívnym riešením. Na základe toho je vysoký dopyt po danej ponuke.

Oživenie hokeja

Hokej je jedným z najznámejších športovísk s množstvom fanúšikov po celom svete. Počas karantény vyhlásenej v dôsledku závažných účinkov COVID-19 boli všetky plánované zápasy zrušené. Hoci sa tento šport v súčasnosti postupne zotavuje.

Predčasný koniec hokejovej sezóny

Vzhľadom na situáciu po nákaze koronavírusom vo svete bola organizácia pravidelných majstrovstiev Národnej hokejovej ligy predčasne ukončená. Posledné zápasy sa hrali dvanásteho marca. Fáza návratu do hry sa začala okamžite. Táto fáza zahŕňala povinnú izoláciu všetkých hráčov šampionátu.

V boji o Stanleyho pohár sa stretlo 24 tímov. Na východe sa vo vyraďovacej fáze turnaja predstavilo dvanásť tímov, medzi ktorými boli aj Boston Bruns, New York Islanders a Monreal Canadies. Na Západe sa podobne predstavilo dvanásť tímov: Vankuver Kennax, Chicago Blackhocks, Dallas Stars.

O konečnom geografickom umiestnení súťaže ešte nebolo rozhodnuté. Výbor oznámi desať miest, z ktorých urobí konečný výber. Potom zostanú len dvaja.

Konečný formát

Národná hokejová liga a jej hráčska asociácia stanovili plán na poslednú sezónu. Plánuje sa turnaj, ktorý bude definitívny. Počas tohto turnaja sa určia konečné dvojice pre play-off.
Kvalifikačná séria je naplánovaná na päť zápasov, v ktorých musí jeden tím dosiahnuť tri víťazstvá. Samotné play-off sa bude hrať normálne - odohrá sa sedem zápasov, v ktorých musí jeden tím dosiahnuť štyri víťazstvá. Budúce dvojice tímov sa určia žrebovaním.
Národná hokejová liga stanovila nemocničné protokoly. Ich základ poskytne hráčom možnosť trénovať. Dôležitou podmienkou protokolu je absolvovať kontrolu koronavírusovej infekcie darovaním krvi.

Ďalší krok po karanténe

Druhá fáza zotavovania sa z pandémie sa začala ôsmeho júla. Otvorila sa možnosť tréningových základní pre hokejistov. Tréningy boli povolené individuálne a pre maximálne šesť hráčov, nie však viac.
Liga zdôraznila, že hráči sa sami rozhodujú, či sa zapoja do tréningu alebo nie. Účasť na školení nie je povinná.
Niektoré tipy na hokejové stávky
Hokej je dynamický a nepredvídateľný. Ľadová plocha sľubuje v porovnaní s bežným štadiónom veľký počet pukov.

Skúsení tipéri, ktorí vsádzajú na hokej, pripravili jednoduché, ale aj produktívne odporúčania pre začiatočníkov:

  1. monitorovať všetkých účastníkov. Na určenie správnej voľby je dôležité preskúmať spôsob a frekvenciu tréningu hráčov tímu, či bude hrať kompletný tím, alebo sú v ňom náhradníci, ktorí sú slabými článkami. Takáto analýza vám pomôže urobiť informovaný výber, aby ste mali väčšiu percentuálnu šancu na výhru;
  2. veľa ukáže história predchádzajúcich zápasov tímu. Keď sa mu nedarí a vykazuje neúspešné výsledky, je lepšie na tento tím nevsádzať;
  3. Geolokácia súbojov najčastejšie ukazuje víťazstvo hostiteľov ľadového paláca. Tím podporujú fanúšikovia. V histórii sa vyskytli prípady, keď slabé tímy zvíťazili nad silnými hráčmi;
  4. sledovať bonusové akcie, promo kódy prostredníctvom agregátora. Bonus umožní nováčikovi ušetriť bankroll, ktorý poskytne čas na naučenie stratégie;
  5. vykonať analýzu zdravotného stavu všetkých hráčov tímu, preštudovať ich históriu zranení a vyhnúť sa tak zlému výberu hráčov.

Je dôležité zohľadniť všetky tieto tipy. S ich pomocou nemáte šancu prehrať - zachráňte svoj bankroll a určite prekazíte svoje šťastie!

Komentáre
Odoslať

Pavol Švantner


Publikované: 8.8.2022 18:13