hockey-LIVE

Spúšťa sa predaj lístkov na olympijskú kvalifikáciu v Bratislave

ListkyFanúšikovia si po roku a pol budú môcť pozrieť zápasy seniorskej hokejovej reprezentácie na vlastné oči. Slovenský zväz ľadového hokeja spúšťa predaj lístkov na olympijsky kvalifikačný turnaj, ktorý sa od 26. do 29. augusta odohrá na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave.

Predaj sa spustí v piatok 20. augusta 2021 o 12:00!

 

Lístky sa budú predávať v režime zápasových vstupeniek (tzv. single ticket). Ceny lístkov začínajú na 19 eurách a fanúšikovia si ich môžu zakúpiť prostredníctvom portálu ticketportal.sk ale aj v kamenných predajniach spoločnosti Ticketportal. Vstupenky budú k dispozícii aj na pokladni zimného štadióna vždy dve hodiny pred podujatím.

Diváci si naposledy pozreli zápasy zverencov tréner Craiga Ramsayho ešte na Kaufland Cupe 2020. Následne vypukla pandémia koronavírusu a z dôvodu platných opatrení bola účasť fanúšikov na zimných štadiónoch vylúčená. Aktuálne platné opatrenia však dovoľujú zaplniť hľadisko aj na stopercentnú kapacitu. SZĽH sa však rozhodol využiť možnosť zaplnenia štadióna na 75 percent s takzvaným OTP režimom, čo znamená, že na hokejové zápasy bude môcť prísť čo najširšia skupina ľudí – očkovaní, testovaní, resp. osoby po prekonaní ochorenia za dodržania podmienok tak, ako ich definuje 241 VYHLÁŠKA Úradu verejného zdravotníctva Slovenskej republiky, ktorou sa nariaďujú opatrenia pri ohrození verejného zdravia k obmedzeniam hromadných podujatí.

Z dôvodu platných opatrení a na základe aktuálnej vyhlášky musí mať každá osoba so vstupom na štadión pridelené sedadlo. Deti do 6 rokov tak aj v sprievode rodičov musia mať zakúpenú vstupenku s prideleným miestom na sedenie. Diváci na invalidných vozíkoch majú možnosť zakúpiť si ZŤP lístok, pričom ich sprievod má vstup zdarma.   

 

Podmienky vstupu na Zimný štadión Ondreja Nepelu:

TESTOVANIE

•    osoba musí mať negatívny výsledok RT-PCR alebo LAMP test nie starší ako 72 hodín od odberu, resp.
•    antigénového testu s negatívnym výsledkom nie starším ako 48 hodín od odberu

OČKOVANIE

•    osoba je najmenej 14 dní po aplikácii druhej dávky očkovacej látky proti ochoreniu COVID-19 s dvojdávkovou schémou
•    osoba je najmenej 21 po aplikácii prvej dávky očkovacej látky proti ochoreniu COVID-19 s jednodávkovou schémou
•    osoba, ktorá je najmenej 14 dní po aplikácii prvej dávky očkovacej látky proti ochoreniu COVID-19, ak bola prvá dávka očkovania podaná v intervale do 180 dní od prekonania ochorenia COVID-19

PREKONANIE

•    osoba, ktorá prekonala ochorenie COVID-19 v období pred nie viac ako 180 dňami

Deti do 12 rokov sa pri vstupe na štadión v sprievode dospelej osoby nemusia preukazovať žiadnym potvrdením.

 

Program finálového turnaja OH kvalifikácie v Bratislave: 

štvrtok 26. augusta

15.15 Bielorusko – Poľsko

19.15 Rakúsko – Slovensko

piatok 27. augusta

15.15 Bielorusko – Rakúsko

19.15 Slovensko – Poľsko

nedeľa 29. augusta

13.30 Rakúsko – Poľsko

17.30 Slovensko – Bielorusko

Komentáre
Odoslať

Pavol Švantner


Publikované: 20.8.2021 11:44